Semster

Host,host.. Var ju bra på det här med att blogga? Mycket har hänt sedan sist..
 
Vi var på Malta i slutet av maj med ett par kompisar. Underbart! Sol och varmt hela veckan. Massor av bad, sol och god mat! Och Micke överraskade mig med en förlovning (som tydligen hela världen visste om redan, förutom jag) på klipporna vid havet i solnedgången. 
 
 
 
Sedan kom midsommar. Vi hade fest här hemma, maskerad med Disneytema. Riktigt roligt var det, nästan alla var utklädda och väldigt fina!
Efter det har det var det jobb som gällde fram tills förra veckan när vi åkte på sommarläger med scouterna uppe utanför Lysekil i Bohuslän. Och där kan vi snacka SOMMARläger. Årets varmaste vecka? Så himla varmt och soligt, nästan FÖR varmt. Men härligt var det. Fick mer solbränna där än på Malta ;) En fantastisk vecka med snälla barn. Vi var 33 från Örkelljunga och på hela lägret typ 3700 scouter.
 
Och nu är det bara semester. Och regn.. Har inte varit den roligaste veckan att vara ledig nu, men sysselsatte mig med en hel del bakning här innan helgen när vi firade min 25-årsdag. Familjen kom och åt och fikade lite, lite på lördagen och lite på söndagen. Mysigt!
Hoppas på bättre väder i veckan. Blir någon utflykt med mamma och lite försenad födelsedagsfika för folk som inte kunde komma i helgen någon dag också.
 
Nu sitter jag och väntar på att Anticimex ska dyka upp här. De ska komma nån gång idag mellan 12 och 16.. Tur det regnar så man inte känner sig för dålig över att sitta hemma och vänta. Vi fick förmodligen med oss kackerlackor hem från Malta... bläää.. Har hittat två stycken sen vi kom hem, så det är väl ingen söttre invasion i alla fall. Dessutom har vi hittat ett getingbo precis utanför ytterdörren. Lyssnar man mot taket/väggen i hallen låter det som om de ska komma in därigenom vilken sekund som helst. Hu! 
Känns förresten som vi är stamkunder hos Anticimex, de har varit här för typ tre getingbon innan och för möss en gång, och samma kille nästan alla gånger, inom loppet av ett år nu.. Men det är ju tur att de finns i alla fall så vi blir av med ohyran ;)
 
Oj, nu blev det mycket info här, blir väl lätt så när man bloggar sällan ;)
Bjuder på recepter på tårtan jag bakade i helgen!
 
Chokladmarängtårta med nutellafrosting. Gudomlig. Ska definitivt baka den fler gånger!
 
Allmänt, Bakning | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

fin bild :)

Svar: Tack så mycket :)
lisazachau

Upp