Huset!

Okej, det här med tid och planering är väl inte min starka sida då.. Men bilder på det vi har renoverat i huset kommer här i alla fall! Det är alltså här vi tillbringade hela vår sommar. Mest med att dra spik från bjälkarna, spännande!
 
Vi har gjort i ordning köket, matplatsen och vardagsrummet, så det är vad ni kommer att få se. Det är fortfarande en del grejor som inte är helt färdiga, typ lister och så, men helheten är ju där i alla fall! Ni får hålla till godo med halvbra mobilbilder.
 
Vardagsrummet!
Här har vi rivit ner allt från väggarna för att få fram spontbrädorna, likadant med golvet. Taket har vi också rivit ner så att vi fick fram de fina bjälkarna och även spontbrädorna där! Och dessutom en takhöjd på plus 30 cm eller nåt.
 
 
Här har vi min favorit i vardagsrummet, murstocken! Den har jag stått och fogat om för att få ha den kvar som den är, Micke vägrade! Sockerlådorna hittade jag ute i garaget, score!
 
Nästa bild är på matrummet. Där (och i köket) har vi väl i princip gjort samma som i vardagsrummet, förutom lite gips på väggarna. De båda tavlorna är skyltar, kan man väl säga, som vi hittade under golvet på ovanvåningen när vi rev upp det..
 
 
Här har vi köket! Svårt och ta bra bilder när det är så litet, men man ser hur det ser ut ändå!
 
 
 Och såklart har min älskling hederplats i köket ;)
 
 
 
Huset/Husfix | | Kommentera

Jobb

Sitter på jobbet och håller rast. Har börjat ta med mig havregrynsgröt till frukost, det är billigt, enkelt och mättande! Ska strax ta postbilen till Tyringe och springa massa trappor..

I eftermiddag tänkte jag, om jag hinner mellan storhandling, matlagning och scouter, att jag skulle lägga upp ett inlägg med lite bilder från huset efter våra renoveringar. Tänker mig att det i alla fall finns någon där ute som är lite nyfiken. Blir det inte idag, blir det säkert imorgon :)


Slipper i alla fall moppe och snöslask idag! 
Allmänt | | Kommentera

Andas

Sitter i soffan och andas några minuter efter att maten är uppäten. Blev en timmes övertid på jobbet, direkt från Hässleholm till Örkelljunga för att handla (och släppa av mamma som varit i stan och åkte med mig hem) och sen hem och laga mat. Ska alldeles strax köra till Örkelljunga igen, jag ska hjälpa Micke och gänget på Spårarscouternas möte ikväll. Sen blir det väl rätt så direkt sängdags när vi kommer hem.
Snacka om fullspäckad dag.

Men ett blogginlägg det blev det i alla fall ;)
Allmänt | | Kommentera
Upp